• Achtergrond 2017

Beachvolleybal

volleybal2

Voorafgaand aan de uitreiking van de MOAwards zal het sportieve MOAwards Beachvolleybal toernooi plaatsvinden! Subtiele set-ups en snoeiharde smashes - hebben jij en je collega’s ze in huis? We spelen vier tegen vier; teams bestaan uit max. vijf personen. Iedereen mag meedoen! Je kunt dus een team samenstellen met je collega's, maar ook met vrienden en familie. De kosten bedragen slechts €75,- per team, inclusief 4 consumpties p.p. Er zijn douches en kleedkamers aanwezig op de locatie van het beachvolleybal. De douches zijn buiten. 

Bekijk hier het programma*

Na de prijsuitreiking kunnen jullie direct door naar de MOA Beachparty (apart aanmelden), waar we de winnaars van de MOAwards 2017 bekendmaken. De winnaars verdienen naast de overwinningsbeker een eervolle vermelding in de eerstvolgende editie van Clou en kunnen ook nog rekenen op een fantastische eerste prijs! 

Meld jouw team aan voor het MOAwards Beachvolleybal toernooi door een mailtje te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

*Bij slecht weer zal het Beachvolleybaltoernooi niet doorgaan.